Over ons

Op een mooie zomeravond.

Samen rond de BBQ gezellig praten over van alles en nog wat. Natuurlijk komt de situatie met het Coronavirus ter sprake. Het houdt op dat moment heel Nederland in haar greep. Mensen worden beperkt in hun sociale contacten.

Al snel is er een levendige brainstorm aan tafel. Het biertje, de cocktail of het glaasje wijn, zetten alle creatieve geesten op scherp.


De vraag is

Hoe kun je iemand die veel voor je betekent, op een makkelijke, maar vooral originele en persoonlijke manier feliciteren of je waardering laten blijken.


De uitkomst laat zich raden;

Een doosje door de brievenbus met een lekker taartje en een persoonlijke kaart. “Maar dan wel snel, simpel en niet te duur laten zijn”. Zo is WensTaartje geboren.

 Al snel werden alle mogelijkheden opgenoemd wanneer je een klein taartje kunt versturen. De een riep “Je kunt eindelijk je personeel op de verjaardag iets betaalbaars en origineels sturen”. “Maar wat dacht je van Moederdag of als iemand geslaagd is” riep een ander. Voor de avond was gevallen was een lijst gemaakt van alle momenten om iemand een WensTaartje te sturen.

Omdat binen Aurora E-commerce al verschillende webshop actief zijn, nam Emmanuel Koppens het voortouw om WensTaartje samen met Adriaan Koppens Sr in de markt te zetten. De ervaring met webshops, logistiek en creatieve processen, hebben Emmanuel tot Manager van WensTaartje gemaakt.


Het team bij WensTaartje heeft maar één doel.

Als jij een WensTaartje stuurt, moet de ontvanger blij verrast zijn met deze originele attentie. Wij doen niets liever dan de hele dag goede wensen versturen. Dat maak WensTaartje tot een positieve club met positieve mensen.

Wenstaartje.nl is een onderdeel van Aurora E-commerce BV

 

Sluiten

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Uw winkelwagen is leeg.
Shop nu