Waarom kopen bij WensTaartje?

Je zoekt een originele manier om iemand te verassen. Dat doe je met een WensTaartje.

Niets is persoonlijker dan een kaart met een persoonlijke tekst, dat vergezeld wordt van een heerlijk ambachtelijk taartje.

Een taartje door de Brievenbus, gaat dat wel goed?

Zeker weten. We hebben uitgebreide testen gedaan en de taartjes zijn degelijk verpakt. Doordat het compacte taartjes zijn die worden besteld, kunnen ze wel tegen een stootje. En, mocht het onverhoopt toch fout zijn gegaan of heeft de postbode zich niet kunnen bedwingen, dan laten wij gewoon een nieuw taartje bezorgen. Want we staan wel garant voor blije gezichten!

Al onze taartjes en koeken worden uit de bakkerij direct vers verpakt en verzonden.  De houdbaarheid is tenminste 2 weken. Maar dat is zonde om zo’n lekker taartje te laten liggen.

WensTaartjes zijn ook uitermate geschikt als relatiegeschenk. We kunnen dan een eigen doosje ontwikkelen, met een eigen kaart. In sommige gevallen kunnen we zelfs een andere uitvoering geven aan onze taartjes. Gewoon maar even bellen met een van onze adviseurs.

Voor bedrijven die hun personeelsleden op hun verjaardag een WensTaartje willen sturen, hebben wij onze verjaardag taartenservice opgericht. Onze adviseurs kunnen u daar meer over vertellen.