Betalingen & Veiligheid

Met iDeal kun je binnen uw eigen vertrouwde internet bankomgeving zeer gemakkelijk een betaling uitvoeren. Dit is geheel kosteloos. Je kunt hier gebruik van maken als je internetbankieren gebruikt bij een van de volgende banken; ABN AMRO, SNS, ING, Rabobank, ASN-bank, Regiobank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab en Bunq.

Met je Mastercard of Visa creditcard kun je eenvoudig en veilig afrekenen. Bij Wenstaartje is is dit helemaal gratis.

Geen paniek! Het gaat wel eens mis als je internetverbinding wegvalt of als je per ongeluk je browser afsluit. Je kunt uw bestelling opnieuw plaatsen en afrekenen. Mocht het hierna nog niet lukken, kun je altijd contact met ons opnemen.

Verzenden & Bezorgen

De bezorging van je WensTaartje is in handen gegeven van Post.nl. Wij zijn beide afhankelijk van hun dienstverlening. Soms is er enige vertraging ondanks dat de bezorgers hun best doen. Wij doen er alles aan dat jouw WensTaartje in ieder geval op tijd wordt verzonden.

Op zondag en maandag na worden er elke dag WensTaartjes verstuurd. Wil er zeker van zijn dat jouw WensTaartje op tijd wordt bezorgd neem dan 1-2 dagen speelruimte voor de zekerheid.

Het lijkt misschien spannend om een WensTaartje per post te versturen, maar geloofme, het gaat prima. Alle producten zijn stevig en zorgvuldig ingepakt en aangeleverdbij PostNL. De pakketjes passen goed door de brievenbus en kunnen altijd bezorgdworden, ook als er niemand thuis is. De verrassing blijft geweldig bij het open makenvan het brievenbus cadeau.

De bezorgkosten bedragen €2,99 binnen Nederland en €7,99 naar België en Duitsland. Je ontvangt altijd een Track & Trace code en een link zodat je het WensTaartje kuntvolgen op de reis naar een verraste ontvanger.

Zakelijk

WensTaartje is een uniek relatiegeschenk. Een bijzonder gebaar naar jarigewerknemers, of als “goedmakertje” bij een klacht of om te laten zien hoe blij je bent met een nieuwe klant. Wij kunnen de WensTaartjes volledig personaliseren in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie. 

Wil je alle mogelijkheden weten?Klik dan hier.

Sponsor een club of vereniging

De tijd om langs de deur te gaan met loten, stroopwaffels of oliebollen is echtvoorbij. WensTaartjes heeft speciaal voor clubs en verenigingen een mooie en voorallekkere sponsoractie bedacht. Ben je geïnteresseerd om jouw vereniging te helpenaan extra inkomsten? Klik dan hier.

Algemeen

Een persoonlijke lieve boodschap maakt het nog persoonlijker. Laat de mensen waarom je geeft weten dat je aan ze denkt. Jammer dat je niet kunt zien hoe verrast de ontvanger is. Maar geloof ons, je scoort er geweldig mee!

Dat kan zeker, wellicht dat ze dan nog lekkerder smaken!