Veel gestelde vragen

Hoelang blijven de taartjes die we bestellen vers?

Open tab

Een taartje smaakt het lekkerste als het snel wordt opgegeten. Daarom sturen wij onze taartjes zo vers mogelijk op. De houdbaarheidsdatum is altijd vermeld.

Komen de brievenbus-taartjes wel goed aan?

Open tab

De taartjes zijn heel compact van vorm. Ze zijn intransparante folie verpakt om alles zo vers mogelijk te houden. Het doosjewaarin de taartjes worden verzonden zijn van zeer stevig en milieuvriendelijkkarton.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Open tab

Dat is alleen mogelijk voor zakelijke klanten! Bij het plaatsen van een bestelling kun je aangeven dat je de bestelling wilt afhalen. Wij mailen vervolgens een orderbevestiging, waarin de definitieve afhaaldatum wordt gecommuniceerd. Wij doen ons best om de bestelling gereed te hebben voor de gewenste afhaaldatum. Op het moment dat de bestelling klaar staat voor afhalen word je gemaild. In de mail vind je tevens de instructies voor afhalen.

Kan ik Taartjes personaliseren?

Open tab

Voor zakelijke klanten is het mogelijk om zowel de taartjes, de kaarten als ook de verpakking te personaliseren.

Een geheel eigenpresentatie van een WensTaartje dat per post wordt bezorgd.

Overleg met een van onze adviseurs de mogelijkheden. We komen er vast wel samen uit om een verrassend concept te bedenken.

Sluiten

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Uw winkelwagen is leeg.
Shop nu